Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Aceasta reteta de Zacusca cu ciuperci este facuta cu toate legumele fierte.
Se curata ceapa, ardeiul, ciupercile si se maruntesc cu blenderul.
Ceapa se pune intr-o cratita cu putina apa la fiert.
Cand ceapa este sticloasa , se adauga gogosarul, apoi ciupercile si se lasa la fiert.
Se adauga rosiile, care au fost si ele maruntite. Se fierbe pana scade apa, amestecandu-se din cand in cand pentru a nu se prinde .
Cand totul a scazut si s-a ingrosat se adauga uleiul, sare, piperul , foaia de dafin si ardeiul iute lasandu-se sa mai fiarba 10-15 minute.
Se pune in borcane fierbinte, se capseaza si se da da la cuptor pentru 20 minute.
1
Prefer zacusca , cu ingredientele fierte.
2
Sarea si piperul se pun dupa gust.
3
Se poate pune la fiert si in cuptor.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult